Hai, ik ben Jorden. 
Zoals je misschien al hebt gezien ben ik graag bezig met (bewegend) beeld. Waarom? Omdat je er ontzettend veel kanten mee op kan en het nooit verveelt. Video is sfeer, diepgang, uitbeelden. Daarnaast heeft het voor mij een persoonlijk raakvlak. Als drummer zoek ik graag het ritme op. Voor mij zijn de combinaties tussen beeld en geluid eindeloos, en dat houdt mijn werk - en de toepassingen daarvan - ontzettend gevarieerd. 
Verbeelding
Daarnaast hou ik veel van fantasie. Dingen bedenken. Of het nou verhalen zijn of concepten, scenario's, ideeën voor campagnes, hoe zaken in beeld te brengen; ik ben er graag mee bezig. 
Waarom?
Wat hierbij trouwens niet kan ontbreken is de vraag 'Waarom video?' Daarbij kan ik niet anders zeggen dan 'Waarom niet!'. Je hebt misschien al gemerkt dat video een steeds grotere rol speelt in de maatschappij, omdat steeds meer mensen de waarde ervan inzien. Als van fotografie al wordt gezegd dat een foto meer vertelt dan duizend woorden, bedenk dan maar eens hoeveel video kan vertellen ;)
Back to Top